Honeywell Dolphin CK65 – nov mobilni terminal

Mobilni terminal Honeywell Dolphin CK65

Mobilni terminal Dolphin CK65 je najmlajši član družine mobilnih terminalov pri Honeywellu. Gre za stilsko prenovljeno in posodobljeno različico starejšega, zelo priljubljenega modela CK3X. CK65 je obdržal ergonomsko obliko, ohišje pa je še bolj vzdržljivo in robustno.

Najnovejša pridobitev v družini robustnih mobilnih terminalov – Honeywell Dolphin CK65

Deluje na Honeywell Mobility Edge platformi, ki bo vgrajena v vse novejše Honeywell mobilne terminale. Mobility Edge platforma je poenotena strojna oprema, ki omogoča hkratno uporabo več različnih naprav v proizvodnih procesih. To je ključna konkurenčna prednost pred ostalimi proizvajalci strojne opreme.

Za uporabnike predhodnikov CK3X in CK3R pa je gotovo dobra novica tudi, da so dodatki v veliki večini kompatibilni z mobilnim terminalom Dolphin CK65, kar seveda poceni investicijo ob menjavi na sodobnejšo in hitrejšo napravo. Dolphin CK65 ima izboljšan Wi-Fi, hiter in zmogljiv procesor, odlično čitalno optiko in zmogljivo baterijo. Le ta ima kapaciteto, ki omogoča neprekinjeno delo v dveh izmenah brez polnjenja ali menjave baterije. Mobilni terminal ima zagotovljeno podporo in nadgradnje za štiri generacije operacijskega sistema Android, vse do verzije Android R.

Prve dobave možne od aprila 2019. Več o terminalu Dolphin CK65.