Ročni čitalec črtne kode ZEBRA LI2208

Ročni čitalec črtne kode ZEBRA LI2208
Čitalec Zebra LI2208

Nova generacija čitalcev – Zebra LI2208

Najnovejši iz serije odličnih Zebra čitalcev  je ročni čitalec črtne kode Zebra LI2208. Vgrajeno ima čitalno optiko, ki na prvi pogled deluje kot klasični laserski čitalec črtne kode. Dejansko pa je to zelo zmogljiv 1D čitalec, z najnovejšo čitalno optiko.

Na razpolago je v kompletu s kablom ali kompletu s kablom in podstavkom. LI2208 lahko z računalnikom, POS blagajno, s krmilnikom v proizvodnji, z notesnikom ali katero drugo vašo napravo  povežete s pomočjo USB ali RS232 kabla. Na razpolago je še možnost priklopa na starejše vmesnike Keyboard Wedge in IBM RS485.

LI2208 lahko zelo enostavno nastavite vmesnik za slovensko tipkovnico, kar mu omogoča pravilno branje znakov kot so y in z ter posebnih znakov v črtnih kodah tipa GS1-128. Priklop in nastavljanje čitalca je zelo enostavno.

Že ime ročni kabelski čitalec Zebra LI2208 pove veliko: čitalec je ročni, povežete ga lahko s kablom (praviloma USB), proizvajalec Zebra in z oznako LI2208. LI pomeni, da čitalec vsebuje ”linear imager” čitalno optiko, številka 2208 pa, da je ta čitalec naslednik najbolje prodajanega čitalca na svetu – LS2208. Ima podobno obliko in lahko uporabi isti priključni kabel. 1D črtne kode bere na podoben način in enako hitro ter agresivno kot LS2208. Celo žarek ima v obliki črte. Ko sprožite čitanje, se pokaže prednost tega čitalca. Prebere namreč lahko in  1D in 2D črtne kode. Pri tem pa čitalca ni potrebno obračati na način, da črta preseka črtno kodo. Čitalec namreč kode prebira v omnidirekcional (vsesmernem) načinu, kar občutno pohitri namerjanje in čitanje črtnih kod.

Čitalec je odlična izbira za uporabo na prodajnem mestu (POS), v knjižnicah, omogoča zajem OCR podatkov iz osebne izkaznice in potnega lista, primeren v nezahtevni proizvodnji za zbiranje podatkov ali v manjših skladiščih za prevzem in izdajo blaga. Čitalec črtne kode LI2208 ima kar 5 let garancije.

  • bere 1D črtne kode, omogoča 100 branj na sekundo
  • 1D črtne kode bere na oddaljenosti do 43cm
  • odporen na padec z višine 1,5m na betonsko površino
  • 5-letna garancija