Zebra najavila nov čitalec črtne kode DS2208 in DS2278

Zebra je najavila novo serijo čitalcev črtnih kod DS2200. V najnovejši seriji že januarja 2017 na tržišče vstopa kabelski ročni čitalec Zebra DS2208. Čitalec črtnih kod Zebra DS2208 je naslednik zelo priljubljenega čitalca LS2208. Serija DS2200 uporabnikom omogoča nadgradnjo na najnovejšo čitalno 2D tehnologijo po ceni primerljivi s ceno 1D čitalcev črtnih kod. Avgusta 2017 naj bi sledil še brezžični ročni čitalec črtnih kod DS2278. Najmodernejša tehnologija nikoli ni bila bolj dostopna.

Trendi kažejo, da bo vse več čitalcev moralo poleg 1D kod brati tudi 2D črtne kode, saj so le te vse bolj razširjene. Čitalec črtne kode DS2208 je vaš najboljši partner, kadar potrebujete ugodno in zanesljivo rešitev za 1D in 2D črtne kode. Ena njegovih največjih prednosti je enostaven zagon. Ne potrebujete nobenega dodatnega računalniškega znanja, vzamete iz škatle, priklopite in že ga lahko uporabljate.

Za tiste, ki že poznate in uporabljate pri svojem vsakodnevnem delu 2D ”imagerje”, je Zebra vključila številne tehnološke inovacije, da zagotovi najboljši vsesplošno uporaben čitalec črtne kode v tem razredu.

Sposobnost in hitrost branja črtnih kod je daleč pred vsemi njegovimi konkurenti, bliskovito namreč bere tudi umazane, poškodovane in celo zmrznjene črtne kode 🙂